Investera rätt
- placeringsrådgivning

Investera med oss

Vi hjälper dig med goda råd

Tycker du det är svårt att veta hur du ska spara och placera? Vi hjälper dig att placera i fonder eller andra produkter anpassande efter din risknivå och sparhorisont.

Du kan få hjälp med färdiga fondportföljer eller diskretionär förvaltning. Det sistnämnda innebär att du väljer vilken risk du vill ha och sedan sköter vi om din portfölj så att den hela tiden är så optimal som möjligt.

Vi får ingen ersättning av fondbolagen utan all kickback som skulle gå till oss går tillbaka till dig som kund

 

När den rådgivare du träffar på Svensk Fond & Försäkring i Västerås AB erbjuder dig investeringsrådgivning enligt lag om värdepappersmarknaden sker det genom att rådgivaren är verksam inom Tydliga Placeringsrådgivning i Sverige AB som är ett anknutet ombud till värdepappersbolaget Alpcot AB.

Det innebär att vi, genom Tydliga Placeringsrådgivning, bland annat kan ge dig rådgivning om värdepapper på ISK eller värdepappersdepå samt ta emot och vidarebefordra order från dig som kund.

Du hittar mer information på Alpcots hemsida www.alpcot.se

 

Bild på Mats Julle
Bild på Bob Pettersson

Tydliga Placeringsrådgivning

Vad är Tydliga Placeringsrådgivning?

Mats Julle och Bob Pettersson arbetar som konsult till Tydliga Placeringsrådgivning i Sverige AB vilket är ett bolag som är anknutet ombud till Alpcot AB och verksamt inom Tydliga Investeringsrådgivning.

Detta är ett affärsområde inom Alpcot vilket innebär att du som kund är kund till Tydliga Investeringsrådgivning/Alpcot.

Alpcot är ett svenskt värdepappersbolag med tillstånd från Finansinspektionen att verka enligt lagen om värdepappersmarknaden. De depåer som vi hjälper dig med är så kallade nettodepåer. Det innebär att du som kund betalar ett rådgivningsarvode och att du erhåller eventuella tredjepartsersättningar. Ersättningar som annars går till depåinstitutet och/eller rådgivaren.

Dessa ersätningar betalas in av Alpcot på din depå.

Mats och Bob arbetar under Alpcots tillstånd.

Mera Pension

Vi hjälper dig

Äntligen. Nu kan vi hjälpa dig att välja fonder i dina pensionsförsäkringar helt utan några intressekonflikter. Du väljer om avgifterna är det viktigaste eller om hållbarhet väger tyngst. Självklart finns även ett "mitt emellan" alternativ. Vi använder Mera pension som är en oberoende tjänst för att bygga...

Nordic Gold Trade

Spara i investeringsguld

Nordic Gold Trade är Sveriges ledande aktör inom handel av fysisktinvesteringsguld. Man är tack vare avtal med Loomis Sverige AB ensam och unik med att erbjuda fysiskt guld med förvarings- och försäkringslösning vilket moderniserar och förenklar det fysiska guldet som investerings- och sparform. VD...

Futur Pension

Ny fond

Från och med den 28 juni finns Atlant Opportunity tillgänglig på fondlistan hos Futur Pension. Atlant Opportunity är en marknadsneutral och absolutavkastande fond vars avkastning inte ska vara kopplad till rörelser på börsen eller andra marknader. Fonden ska fungera som en "allvädersfond" och den aktiva...

Många fondbolag finns det. Här är några

logotype
logotype
logotype
logotype
logotype
logotype
logotype
logotype
logotype